. A klassa Muurverf

. High Q Spuitapparatuur ( Graco ) mark 10 - graco 390 Hi Boy

. Spuitwerk DMV HEA en FFLP Spuittips

. Snel, egaal en strak!Gips-Spuiten met Airless


Wanneer er reeds een strakke ondergrond aanwezig is kan goed gebruik worden gemaakt van sierpleisterwerk. Dit is vaak het geval bij nieuwbouwhuizen, of wanneer de laag aangebracht kan worden over gipsplaten of bestaand stucwerk. Het betreft een stuclaag van kunsthars die slechts 1 tot 1,5 mm dik is, maar zorgt voor een prachtige afwerking.


Als u stucwerk/pleisterwerk wilt laten aanbrengen in Amersfoort-Nijkerk-leusden utrecht staat de Airless-spuiter graag voor u klaar. Door onze passie voor het vak en ruime ervaring bent u altijd verzekerd van een strak eindresultaat welke geheel aan uw wensen voldoet. Uiteraard mag u daarbij een persoonlijke service en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding verwachten. Als ervaren gipsafwerking voor de omgeving Amersfoort staan we dan ook graag voor u klaar.


Spuitwerk met de airless kan uitgevoerd worden in verschillende technieken. Hiermee kunnen wanden en plafonds strak en egaal afgewerkt worden. Dit is nodig om eventuele muurverf aan te kunnen brengen, of om de wanden te voorzien van behang. Daarbij kunt u denken aan stucwerk in de vorm van sierpleister zoals bijvoorbeeld granol of spachtelputz. Maar, ook voor andere airless-spuiter bent u bij ons aan het juiste adres.